Accountancy

Als ondernemer wilt u kunnen vertrouwen op uw cijfers. Ze geven namelijk niet alleen uw financiële positie weer, maar helpen u ook om keuzes te maken voor de toekomst. De accountants van AccountansGilde bieden zekerheid en helpen u aan een betrouwbare financiële administratie.

Onderbouwde beslissingen nemen

De jaarrekening is een belangrijk overzicht. Het biedt informatie die u in staat stelt onderbouwde beslissingen te nemen. De jaarrekening is bovendien niet alleen waardevol voor uzelf, maar ook voor aandeelhouders, financiers en stakeholders.

De accountants van AccountantsGilde werken voor zowel grote ondernemingen als mkb-bedrijven. Niet al die ondernemingen zijn wettelijk verplicht hun jaarrekening door een accountant te laten opstellen en/of controleren. Dit geldt alleen voor middelgrote en grote bedrijven.

Erkende accountant

Toch laten ook de meeste kleinere bedrijven hun jaarrekening opstellen door een erkende accountant. Waarom? Vanwege de betrouwbaarheid én de nuttige tips en adviezen die we geven naar aanleiding van het analyseren van de cijfers.

Afspraak maken?

Neem contact op met Jessie van de Velde. Bel (038) 331 24 62 of stuur een e-mail.

Meedenkende accountant

Mkb’ers hebben vaak een dagtaak aan het ondernemerschap en willen voor administratieve of fiscale zaken kunnen vertrouwen op een meedenkende accountant. AccountantsGilde is daarvoor de ideale partner. Wij hebben veel ervaring met het uitvoeren van zogenaamde samenstelopdrachten voor kleinere ondernemingen.

Een samenstelopdracht omvat het verzamelen, rubriceren en samenvatten van financiële informatie in een jaarrekening of andere verantwoording. Daarbij ligt de verantwoordelijkheid voor de juistheid van de informatie bij degene die de informatie aanlevert.

De toegevoegde waarde hiervan? U kunt erop vertrouwen dat de jaarrekening op een zorgvuldige en deskundige wijze tot stand is gekomen en een correcte weergave is van uw financiële bedrijfssituatie. Dat is niet alleen van belang voor u en uw eigen onderneming, maar ook voor stakeholders zoals de bank en de fiscus.

Gerrit Juffer, eigenaar Kagas

‘Ze geven me het gevoel dat ik de grootste klant ben’

Nooit meer het laatste nieuws en handige tips missen?

Ontvang het belangrijkste nieuws op financieel en organisatorisch gebied. Meld u aan voor de nieuwssignalen en mis geen actuele informatie en handige tips.

Ik ga akkoord met het privacybeleid en de verwerking van mijn gegevens
MIJN GILDE