BusinessCoach

Ondernemers staan vaak op een eiland en hebben behoefte aan een sparringpartner. Iemand die verder kijkt dan de cijfers. Een coach die helpt strategische keuzes te maken. Maak kennis met BusinessCoach van AccountantsGilde.

Strategische doelstellingen formuleren

Vanuit BusinessCoach relateren we uw ambities aan diverse thema’s om zo samen de strategische doelstellingen te formuleren. Want waar wilt u naartoe met uw onderneming? Wat is de stip op de horizon?

Vaak hebben ondernemers een goed zicht op de markt, de verwachte marktontwikkeling en hun doelstellingen. Vanuit BusinessCoach brengen we die strategische doelstellingen in beeld, rekening houdend met de verwachte marktontwikkeling, de consequenties voor het beleid voor de komende jaren en uw persoonlijke ambitie.

Thema’s die hierbij aan bod komen:

  • Innovatie
  • Operationele Bedrijfsvoering
  • Personeel
  • Financiën
  • Commercie
  • Cultuur
  • Bedrijfsopvolging

Afspraak maken?

Neem contact op met Jessie van de Velde. Bel (038) 331 24 62 of stuur een e-mail.

Vertaling naar de praktijk

Uiteindelijk houden al deze thema’s verband met elkaar. Indien de verwachting bijvoorbeeld is dat er op middellange termijn een personeelstekort ontstaat, dan is het zinvol om hier vroegtijdig op in te spelen. Dit kan namelijk consequenties hebben op de prijsvorming van uw product.

We stoppen niet bij de constatering daarvan, maar helpen u met de vertaling naar de praktijk. Op die manier staat BusinessCoach u bij met raad en daad.

Hoe werkt het?

Met BusinessCoach brengen we uw huidige organisatie in kaart en helpen we richting te geven aan uw strategische doelstellingen. We starten met een scan. Op basis daarvan vindt een adviesgesprek plaats met uw persoonlijke adviseur. Ons gezamenlijke doel: voor de komende jaren richting geven aan de strategie van uw onderneming.

Het invullen van de scan is gratis. De kosten voor het adviesgesprek (2 uur) en de rapportage bedragen € 299 exclusief btw.

Henk van Breugel, eigenaar Powatech

‘AccountantsGilde tilt mijn bedrijf naar een hoger niveau’

Nooit meer het laatste nieuws en handige tips missen?

Ontvang het belangrijkste nieuws op financieel en organisatorisch gebied. Meld u aan voor de nieuwssignalen en mis geen actuele informatie en handige tips.

Ik ga akkoord met het privacybeleid en de verwerking van mijn gegevens
MIJN GILDE