GildeSeminar Actualiteiten en Eindejaarstips

Slimme fiscale maatregelen kunnen u flinke financiële voordelen opleveren. Denk onder andere eens aan het belastingvrij wegstrepen van schulden aan uw BV. Tijdens het GildeSeminar ‘Actualiteiten en Eindejaarstips’ laat AccountantsGilde zien hoe u financieel voordeel kunt realiseren.

Datum
09-12-2015

Tijdstip
19:30 tot 21:30

Locatie
Ambachtsstraat 21, Kampen

Kosten
Gratis

Voor wie

Dit kosteloze interactieve GildeSeminar is interessant voor iedere ondernemer die wil weten welke stappen hij of zij nog kan zetten om financieel voordeel te behalen. Marcel Buit, Jan Hendriks en Olaf van Dijk informeren u over de laatste actualiteiten en geven slimme fiscale tips. Ze delen hun kennis die toepasbaar is voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (MKB).

Wijnproeverij en netwerken

Tijdens de aansluitende wijnproeverij is er de gelegenheid om na te praten en te netwerken met medeondernemers. De wijnproeverij wordt verzorgd door Wijnkoperij Henri Bloem uit Zwolle.

Programma

19.30 – Actualiteiten deel 1
20.15 – Pauze
20.30 – Eindejaarstips
21.00 – Actualiteiten deel 2
21.30 – Wijnproeverij en netwerken

Praktische informatie

Tijd: 19:30 – 21:30 uur (wijnproeverij en netwerken na afloop)
Kosten: gratis!
Locatie: De Kofferbak, Ambachtsstraat 21 Kampen

Aanmelden

Direct aanmelden? Vul hieronder uw gegevens in om u aan te melden of stuur voor meer informatie een e-mail naar jessie@accountantsgilde.nl. Wees er op tijd bij, want vol is vol!

Direct aanmelden

Aanmelden kan helaas niet meer. Ga naar het overzicht voor alle actuele GildeSeminars.

MIJN GILDE