Eindejaars GildeSeminar

Op 28 november organiseren we onze jaarlijkse Eindejaars GildeSeminar!
Deze keer gaan we het hebben over alternatieve financieringen, actualiteiten arbeidsrecht en fiscale eindejaarsactualiteiten. We nodigen u van harte uit.

Datum
28-11-2018

Tijdstip
19:30

Locatie
Gildestraat 1, Kampen

Kosten
Gratis

Actualiteiten arbeidsrecht

Floor Bloem en Vanessa Gall van MEESTERLIJK in arbeidsrecht praten u bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht. Zij nemen bijzondere uitspraken van dit jaar met u door, evenals de door de Tweede Kamer aangenomen nieuwe arbeidswetgeving: Wet Arbeidsmarkt in Balans.

Financieringen

Het financieringslandschap voor ondernemers is continu in beweging. Financiering komt niet langer enkel bij traditionele (bancaire) partijen vandaan, maar is steeds vaker een combinatie van verschillende producten. Pascal Borst van PB Advisory vertelt u meer over de combinatie en mogelijkheden van financieringen anno 2018 en licht verschillende financieringsvormen toe.

Eindejaarsactualiteiten

Het zal u niet zijn ontgaan: de plannen voor de btw-verhoging van 6% naar 9%. Hoe gaat u hiermee om? Ingrid Broekhuizen vertelt u over de gevolgen voor het offertetraject, de facturatie en de btw-aangiften. Ze brengt u daarnaast op de hoogte van de andere kabinetsplannen en geeft slimme belastingtips.

Praktische informatie

Datum: 28 november 2018
Tijd: vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar; we starten om 20.00 uur
Kosten: gratis
Locatie: IMpact Kampen, Gildestraat 1 in Kampen

Direct aanmelden

Aanmelden kan helaas niet meer. Ga naar het overzicht voor alle actuele GildeSeminars.

MIJN GILDE