GildeSeminar Actualiteiten en Eindejaarstips 2016

Wegens het succes van vorig jaar kunt u dit jaar opnieuw deelnemen aan ons gratis GildeSeminar ‘Actualiteiten en Eindejaarstips’. Met onze financiële tips rond u 2016 goed af en start u 2017 met nieuwe en verfrissende inzichten.
Ons GildeSeminar is kosteloos en interessant voor iedere MKB-ondernemer. Wij laten u zien welke stappen u nog kunt zetten om financieel voordeel te behalen, brengen u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, en geven u slimme fiscale tips.

Datum
22-03-2017

Tijdstip
19:30 tot 21:30

Locatie
Ambachtsstraat 21, Kampen

Kosten
Gratis

Stel uw vraag

Wat houdt u bezig op het gebied van personeelszaken, bedrijfsoverdracht, uw pensioen en/of andere financiële zaken? Wij hebben het antwoord. Om u zo goed mogelijk te kunnen informeren, willen we tijdens het GildeSeminar graag ingaan op vragen van ondernemers. Stel ons dus alvast uw vraag, dan beantwoorden wij deze tijdens het GildeSeminar.

Wijnproeverij en netwerken

Na het ‘officiële’ gedeelte kunt u genieten van een wijn- en bierproeverij. Dit biedt u dé uitgelezen kans om na te praten en te netwerken met mede-ondernemers!

Praktische informatie

Datum: 30 november 2016
Tijd: 19:30 – 21:30 uur (proeverij en netwerken na afloop)
Kosten: gratis!
Locatie: Theater De Kofferbak, Ambachtsstraat 21 in Kampen

Aanmelden

Direct aanmelden? Vul hieronder uw gegevens in om u aan te melden of stuur voor meer informatie en vragen een e-mail naar jessie@accountantsgilde.nl. Wees er op tijd bij, want vol is vol!

Direct aanmelden

Aanmelden kan helaas niet meer. Ga naar het overzicht voor alle actuele GildeSeminars.

MIJN GILDE