GildeSeminar Bedrijfsopvolging

Denkt u er aan om uw bedrijf over te dragen aan uw kinderen, personeel of aan derden? Of ziet u kansen door een bestaande onderneming over te nemen? Bij een bedrijfsovername komt heel wat kijken. Tijdens het Gildeseminar ‘Bedrijfsopvolging’ krijgt u inzicht in het koop- en verkoopproces en alle fiscale en juridische aspecten die daarbij komen kijken.

Datum
22-09-2016

Tijdstip
17:00 tot 21:00

Locatie
Gildestraat 15, Kampen

Kosten
€ 45,- exclusief btw

Bij een bedrijfsovername moet veel worden geregeld. Om te voorkomen dat u onvoorbereid dit proces in gaat, laten we u tijdens dit GildeSeminar zien welke stappen u moet doorlopen bij het overdragen of overnemen van een onderneming. En geven we advies over bijvoorbeeld de waardebepaling, de financiering en de juridische- en fiscale aspecten. Maar ook hoe u er voor zorgt dat uw kinderen de groei kunnen doorzetten.

Interactief

Aan de hand van praktische voorbeelden en praktijkcases bereiden we u voor op de overdracht of overname van een onderneming. Uiteraard is er tijdens het interactieve seminar volop ruimte om tussendoor vragen te stellen. Heeft u nu al een vraag, stel hem alvast via onderstaand contactformulier.

(Gast)sprekers

Om u zo goed mogelijk te informeren, hebben we twee gastsprekers uitgenodigd. Pascal Borst, eigenaar van PB advisory BV, begeleidt ondernemers in de financiering van hun bedrijf en bedrijfsmiddelen. Hij heeft veel ervaring met bedrijfsovernames en deelt zijn visie en tips met u.

Hil Herweijer, notaris bij Notariskantoor Herweijer, laat u vervolgens zien met welke juridische aspecten u te maken krijgt en waar u op moet letten bij een succesvolle bedrijfsovername of -verkoop.

Tot slot zullen Marcel Buit en Olaf van Dijk u bijpraten over de wijze waarop een onderneming wordt gewaardeerd en de manieren die er zijn om afrekening met de Belastingdienst te voorkomen.

Aansluitende kooksessie

De zomerperiode sluiten we samen af met een kooksessie van UITGEKOOKT, Maaltijdservice, BBQ & Catering uit Kampen.

Praktische informatie

Datum: 20 september 2016
Tijd: 17.00 – 21.00 uur
Kosten: € 45,00 p.p.
Locatie: Gildestraat 15, Kampen

Aanmelden

Vul hieronder uw gegevens in om u aan te melden. Of stuur voor meer informatie een e-mail naar jessie@accountantsgilde.nl. Wees er op tijd bij, want vol is vol.

Direct aanmelden

Aanmelden kan helaas niet meer. Ga naar het overzicht voor alle actuele GildeSeminars.

MIJN GILDE