GildeSeminar De BV

De rechtsvorm van uw onderneming kan een grote rol spelen in het succes van uw bedrijf. Hoe zit het eigenlijk met uw rechtsvorm? Is de keuze voor de BV, V.O.F., Maatschap of Eenmanszaak wel de juiste? Of kunt u meer fiscale voordelen behalen door juist over te stappen?

Datum
06-10-2015

Tijdstip
19:30 tot 21:30

Locatie
Gildestraat 15, Kampen

Kosten
€ 50,- exclusief btw

Voor wie

Dit GildeSeminar is interessant voor ondernemers die willen weten welke rechtsvorm het beste past bij hun bedrijf. Na afloop van het seminar bent u op de hoogte van de voor- en nadelen van de verschillende rechtsvormen en kunt u onderbouwd een keuze maken voor de meest geschikte vorm voor uw onderneming.

Tijdens dit interactieve seminar van 2 uur laat Olaf van Dijk u zien welke zaken van belang zijn om de juiste rechtsvorm te kiezen. Aan de hand van praktische voorbeelden lichten we de verschillen in belastingheffing, de persoonlijke aansprakelijkheid en de overige voor- en nadelen toe.

Persoonlijke berekening

Uiteraard is er voldoende tijd om tussendoor uw vragen te stellen. Als bezoeker kunt u bovendien tegen een speciaal tarief een persoonlijke berekening laten maken voor uw onderneming.

Programma seminar

• Inleiding BV
• Inleiding V.O.F., Maatschap en Eenmanszaak
• Belastingdruk BV
• Belastingdruk V.O.F., Maatschap en Eenmanszaak
• Wanneer kiest u voor de BV?
• Wanneer kiest u voor de V.O.F., Maatschap of Eenmanszaak?
• Persoonlijke aansprakelijkheid of niet?

Praktische informatie

Datum: 6 oktober 2015
Tijd: 19.30 – 21.30 uur
Aantal personen: maximaal 15 personen
Kosten: € 50,- exclusief btw (inclusief hapje en drankje)
Locatie: Gildestraat 15, Kampen

Aanmelden

Wilt u meer weten of direct aanmelden? Vul hieronder uw gegevens in om u aan te melden of stuur een e-mail naar jessie@accountantsgilde.nl.

Direct aanmelden

Aanmelden kan helaas niet meer. Ga naar het overzicht voor alle actuele GildeSeminars.

MIJN GILDE