Gildeseminar Subsidies: kansen of lasten?

Het Gildeseminar van 22 maart staat in het teken van subsidies. Voor vele ondernemers nog onontgonnen terrein.Aan het woord laten we Gastspreker Steven Hoen van Venntiv. Venntiv brengt mensen, ideeën en middelen bij elkaar om de samenwerking te optimaliseren door o.a. het optimaliseren van geld- en informatiestromen.

Datum
22-03-2017

Tijdstip
19:00 tot 21:10

Locatie
Gildestraat 15, Kampen

Kosten
€ 45,- exclusief btw

Uiteraard zal Steven proberen de vertaalslag te maken naar uw onderneming. Wat zijn uw ambities? Waar staat u over 5 jaar? Hoe draagt u bij aan verduurzaming? Zijn er subsidies die passen bij uw organisatie en ambitie? Niet als doel, maar als middel om uw doelen te behalen? Wist u bijvoorbeeld al dat de provincie Overijssel een subsidieregeling heeft geïntroduceerd waarmee u de helft van de kosten voor een HR-scan en de maatregelen die daaruit voortkomen kunt financieren?

Onderwerpen

Het is ondoenlijk om als MKB-ondernemer een goed overzicht te houden over de meer dan 2.000 subsidieregelingen die ons land rijk is, laat staan er succesvol gebruik van te maken.

Tijdens het GildeSeminar gaan we in op onderwerpen als:

  • Wat zijn subsidies en in welke varianten komen ze voor?
  • Vier thema’s voor subsidies: Innovatie, Duurzaamheid, Scholing en Internationalisatie
  • Ik zie mogelijkheden, en nu?

Proeverij en netwerken

Na het ‘officiële’ gedeelte kunt u genieten van een tapasproeverij. Dit biedt u dé uitgelezen kans om na te praten en te netwerken met mede-ondernemers!

Praktische informatie

Datum: 22 maart 2017
Tijd: 19:00 – 21:15 uur (tapasproeverij vanaf 21:30 uur)
Kosten: € 45,00 per persoon
Locatie: AccountantsGilde, Gildestraat 15 in Kampen

Aanmelden

Direct aanmelden? Vul hieronder uw gegevens in om u aan te melden of stuur voor meer informatie een e-mail naar jessie@accountantsgilde.nl. Wees er op tijd bij, want vol is vol!

Direct aanmelden

Aanmelden kan helaas niet meer. Ga naar het overzicht voor alle actuele GildeSeminars.

MIJN GILDE