Klantenportals

Hier vindt u een overzicht van de portals Personeel & Salaris Online, Twinfield en Online Samenwerken. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Wij hebben continu aandacht voor het nog beter beschermen van vertrouwelijke data.

Personeel&salaris Online is wekelijks op donderdagavond vanaf 20.00 uur niet beschikbaar in verband met onderhoud en updates

Let op! Mededeling Personeel & Salaris Online

Onlangs is er een nieuwe versie geïnstalleerd voor deze functionaliteit. Hierdoor is de layout van Salaris Online op sommige punten aangepast. Bij het opvragen van documenten in het archief zullen in eerste instantie geen documenten getoond worden, zoals u gewend bent. Bij “selecteer een type” ziet u de optie “Alle” staan.

Deze optie “Alle” kunt u aanklikken om alle documenten zichtbaar te maken. Bovendien kunt u het veld “Selecteer een type” open klikken om een specifiek documenttype op te roepen. Mochten er vragen/opmerkingen zijn over deze nieuwe versie, meld het dan aan ons.

Belangrijk: Beveiligingsvragen

Wilt u bij de eerstvolgende keer dat u zich aanmeldt voor Online, de drie vragen selecteren en uw antwoorden vastleggen. Voor een optimale samenwerking blijft het van belang dat u wanneer u een nieuw wachtwoord aanmaakt, dit aan ons doorgeeft.

Binnen afzienbare tijd zal de functionaliteit e-mail werken en krijgt u per e-mail, wanneer u daar om vraagt, een nieuw wachtwoord.

Privacy & beveiliging van gegevens

AccountantsGilde hecht een grote waarde aan de beveiliging van gegevens. Wij hebben dan ook continue aandacht voor het nog beter beschermen van vertrouwelijke data, zoals personeelsgegevens die via een internetoplossing beschikbaar zijn.

In deze versie van Personeel & Salaris Online nemen wij daarin een nieuwe stap en wordt u verzocht om drie vragen te selecteren en daarop ook de antwoorden vast te leggen. Het herstellen van wachtwoorden via internet is voortaan alleen nog mogelijk, als u ook de juiste antwoorden op de vragen kan geven.

Als team maken we het verschil

Totaal

1 aanspreekpunt voor advies, accountancy en administratie.

Toegankelijk

24 uur per dag en 7 dagen per week toegang tot uw administratie.

Terzake

Geen lange rapporten, maar direct toe te passen adviezen.
MIJN GILDE