Vacature Junior Belastingadviseur

AccountantsGilde is een dynamisch accountants- en advieskantoor, waarin accountants, belastingadviseurs en loonadministrateurs samenwerken. We doen niet alleen wat de klant van ons vraagt, we zijn onze klanten ook ongevraagd van dienst. Voor onze fiscale afdeling zijn wij op zoek naar een Junior Belastingadviseur.

Geïnteresseerd?

Vul het sollicitatieformulier in of stuur je sollicitatie per mail.

Jouw rol

Als ondernemende junior belastingadviseur ondersteun je op proactieve wijze bij de advisering van ondernemers bij fiscale vraagstukken en ben je verantwoordelijk voor het opstellen en beoordelen vennootschaps- en inkomstenbelasting. Je haalt plezier uit het meedenken over oplossingen voor fiscale vraagstukken, de voorbereiding van fiscale adviezen en het opstellen van bezwaarschriften. Je bent vakinhoudelijk sterk en deelt jouw kennis graag met je collega’s. In het fiscale team werk je samen met een (senior) belastingadviseur, die jou begeleidt en je de ruimte geeft jezelf verder te ontwikkelen.

Je hebt een belangrijke rol bij de signalering van de adviesbehoeften bij de klant op basis van de jaarrekening en aangifte.

Jouw profiel

Zie jij jezelf in deze rol, dan gaan we graag een goed gesprek met jou aan. We praten graag verder over jouw karaktereigenschappen, jouw wensen en ambities en hoe we deze uitdaging vorm kunnen geven.

Als junior belastingadviseur beschik je over een HBO opleiding fiscaal recht/ economie en ca. 3-5 jaar werkervaring in de aangiftepraktijk.

Wat we bieden

Een uitdagende, veelzijdige functie binnen een professionele organisatie
Zelfstandigheid
Een prettige en informele werksfeer
Goede arbeidsvoorwaarden

Meer informatie en solliciteren

Bij vragen kun je ons bellen via 038 – 44 33 030. Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Vul onderstaand sollicitatieformulier in of stuur je motivatiebrief en uitgebreid CV naar info@accountantsgilde.nl.

Solliciteer direct!

Titel

Dhr.Mevr.

Naam

Contactgegevens

Motivatie

Upload je CV (max. 4 mb)

Tip: het is in verband met jouw privacy niet nodig om zeer persoonlijke informatie als een bsn-nummer op te nemen in je cv

Als team maken we het verschil

Totaal

1 aanspreekpunt voor bedrijfsadvies, accountancy en administratie.

Toegankelijk

24 uur per dag en 7 dagen per week toegang tot uw administratie.

Terzake

Geen lange rapporten, maar adviezen die u snel kunt toepassen.
MIJN GILDE