Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Duurzaam ondernemerschap met als doel kinderen en jongeren laten groeien naar zelfredzaamheid. Daar maken wij ons als AccountantsGilde graag hard voor.

In samenwerking met stichting Red een Kind helpen we kwetsbare jongeren in Zuid-Oeganda. Deze jongeren zijn het meest gebaat bij een goede opleiding en een baan. Dat helpt hen ontsnappen uit de armoede.

Red een Kind

Via de stichting worden beroepstrainingen gegeven aan deze jongeren. Ze worden opgeleid tot timmerman, lasser, kapster, naaister of een ander vak. Na de opleiding worden de jongeren gecoacht in het vinden van het juiste werk of het starten als kleine zelfstandige. Betaald werk geeft deze jongeren en hun gezin en/of familie een vluchtroute uit de armoede.

Met de juiste steun in de rug kunnen kleine initiatieven ontwikkelen tot successen van de plaatselijke economie en daar dragen wij als AccountantsGilde graag aan bij!

Meer weten?

Wilt u meer informatie over waar we ons samen met stichting Red een Kind voor inzetten? Neem gerust contact met ons op.

Afspraak maken?

Neem contact op met Jessie van de Velde. Bel (038) 331 24 62 of stuur een e-mail.

Nooit meer het laatste nieuws en handige tips missen?

Ontvang het belangrijkste nieuws op financieel en organisatorisch gebied. Meld u aan voor de nieuwssignalen en mis geen actuele informatie en handige tips.

Ik ga akkoord met het privacybeleid en de verwerking van mijn gegevens
MIJN GILDE