Voor meer waarde

Sturen, beslissen en verantwoorden: u doet het iedere dag. Wij zorgen ervoor dat u steviger in uw schoenen staat. Voor al die situaties die u als mkb-ondernemer voortdurend – of die ene keer – moet zien te organiseren.

Gericht op een hoger rendement, minder belasting en een grotere continuïteit op de lange termijn. Voor de zaak en voor uzelf.

Het team

Binnen AccountantsGilde is het team als geheel erg belangrijk. Als klant van AccountantsGilde krijgt u altijd 2 contactpersonen. Specialisten die elk vanuit hun eigen discipline werkzaamheden voor u verrichten en het contact met u onderhouden.

Uw contactpersonen

Omslachtig? Juist niet. Door te werken met meer dan één contactpersoon hebt u vrijwel altijd een aanspreekpunt. Bovendien houden de contactpersonen elkaar scherp. En daar profiteert u meteen van.

Wij zijn AccountantsGilde. Voor meer waarde.

Afspraak maken?

Neem contact op met Jessie van de Velde. Bel (038) 331 24 62 of stuur een e-mail.

Jan Hendriks AA

Directeur / Accountant


Marcel Buit AA/MFSME/RV

Directeur / Accountant


Jessie van de Velde-van den Beld

Management Assistent


Mr. Ingrid Broekhuizen AA/RB

Accountant / Fiscalist


Margo Mulder-van Olst

Accountant


Quiryn Daas

Assistent -Accountant


Johan de Boer

Assistent-Accountant


Arjan van Veen

Assistent-Accountant


Goosjan Koers

Assistent-Accountant


Etty Rens-Meijer

Administratief Medewerker


Jasper Duinkerken

Assistent-Accountant


Mr. Jaap de Haan

Register Belastingadviseur


Jolanda Mulder

Loonadministrateur


Gerard Bos

Loonadviseur


Hetty van der Haar

Secretaresse


Wilma Drenth-Schinkel

Secretaresse


Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Duurzaam ondernemerschap met als doel kinderen en jongeren laten groeien naar zelfredzaamheid. Daar maken wij ons als AccountantsGilde graag hard voor.

Red een Kind

In samenwerking met stichting Red een Kind helpen we kwetsbare jongeren in Zuid-Oeganda. Deze jongeren zijn het meest gebaat bij een goede opleiding en een baan. Dat helpt hen ontsnappen uit de armoede.

Via de stichting worden beroepstrainingen gegeven aan deze jongeren. Ze worden opgeleid tot timmerman, lasser, kapster, naaister of een ander vak. Na de opleiding worden de jongeren gecoacht in het vinden van het juiste werk of het starten als kleine zelfstandige. Betaald werk geeft deze jongeren en hun gezin en/of familie een vluchtroute uit de armoede.

Met de juiste steun in de rug kunnen kleine initiatieven ontwikkelen tot successen van de plaatselijke economie en daar dragen wij als AccountantsGilde graag aan bij!

Nooit meer het laatste nieuws en handige tips missen?

Ontvang het belangrijkste nieuws op financieel en organisatorisch gebied. Meld u aan voor de nieuwssignalen en mis geen actuele informatie en handige tips.

Ik ga akkoord met het privacybeleid en de verwerking van mijn gegevens
MIJN GILDE