Bedrijfsadvies

Volgt u de juiste bedrijfsstrategie? Of denkt u dat de zaken beter kunnen? Onze fiscalisten denken proactief met u mee en tillen uw bedrijfsvoering naar een hoger level. Zo kunt u uw fiscale koers bepalen. Nu én in de toekomst.

De fiscalisten van AccountantsGilde helpen u met de fiscale optimalisatie van uw onderneming. Waar loopt u tegenaan? Hoe kunt u de zaken beter aanpakken? En wat komt daar bij kijken? Wij denken met u mee en helpen u keuzes maken.

Inspelen op ontwikkelingen

Door de voortdurende veranderende wet- en regelgeving, de diversiteit aan belastingwetten en de actuele ontwikkelingen in de jurisprudentie, heeft u specialisten nodig die u laten zien wat voor u de beste mogelijkheden zijn.

Wij houden de fiscale ontwikkelingen en kansen voor u bij. En zetten deze om naar heldere, praktische en onderbouwde adviezen. Daarmee kunt u de juiste keuzes maken.

Fiscaal juridisch advies

Als u een geschil heeft, kunnen de emoties hoog oplopen. Ook in die gevallen kunt u op ons rekenen. Wij staan u bij met fiscaal juridisch advies en stellen heldere overeenkomsten op. Zo heeft u bewijs van wat er is afgesproken. Bovendien biedt een schriftelijk contract de mogelijkheid om onderlinge risico’s te verdelen. En sanctiemaatregelen overeen te komen.

Beide partijen weten zo waar ze aan toe zijn. En kunnen we samen geschillen voorkomen.

Afspraak maken?

Neem contact op met Jessie van de Velde. Bel (038) 331 24 62 of stuur een e-mail.

Verandering ondernemingsstructuur

Denkt u aan een fusie? Wilt u uw bedrijf herstructureren? Of een andere vorm van samenwerking aangaan? Als u uw bedrijf wilt laten groeien of juist bepaalde activiteiten wilt stoppen, moet u soms belangrijke keuzes maken.

Een fusie, bedrijfsovername, herstructurering of een nieuw samenwerkingsverband vergt een goede voorbereiding en professionele begeleiding. Want relatief kleine beslissingen kunnen grote gevolgen hebben.

Onze adviseurs zetten de verschillende opties met bijbehorende voorwaarden en consequenties voor u uit, zodat u goed geïnformeerd bent en de juiste keuze kunt maken. We begeleiden het gehele traject en houden hierbij rekening met de administratieve, fiscale en juridische aspecten.

Wat doet u met uw vermogen?

Uw vermogen biedt kansen. Investeren, sparen, beleggen of schenken… wat doet u met uw vermogen? En ook belangrijk: hoe kunt u de belastingdruk verminderen? Wij kennen de belastingwetgeving en denken met u mee over wat u het beste met uw vermogen kunt doen.

Uw wensen, dromen en doelen

Natuurlijk is er meer dan uw onderneming en de zakelijke wereld. Denk aan uw partner, (klein)kinderen, familie, vrienden en gezondheid. Deze drijfveren staan aan de basis van uw wensen, doelen en dromen. Wanneer uw financiën hierop zijn afgestemd, kunt u tijdig inspelen op veranderingen in uw persoonlijke situatie.

De adviseurs van AccountantsGilde kennen uw persoonlijke en financiële situatie en helpen u om uw financiële middelen op uw levensdoelen en gebeurtenissen aan te laten sluiten. Een financieel gerust én vertrouwd gevoel.

Jan en Jan-Rein Boer, Fa. A. Boer & Zn

‘De adviesrol van een accountant is steeds belangrijker’

Nooit meer het laatste nieuws en handige tips missen?

Ontvang het belangrijkste nieuws op financieel en organisatorisch gebied. Meld u aan voor de nieuwssignalen en mis geen actuele informatie en handige tips.

Ik ga akkoord met het privacybeleid en de verwerking van mijn gegevens
MIJN GILDE