Belastingadvies

Als ondernemer moet u belastingaangifte doen voor één of meerdere belastingen. Het opstellen van de aangiften vereist echter de nodige kennis. Zeker in een wereld waarin de fiscale wet- en regelgeving continu verandert.

De fiscale specialisten van AccountantsGilde helpen u bij al uw belastingzaken. We verzorgen niet alleen uw aangiftes, we adviseren u ook met het oog op de optimalisatie van uw fiscale positie. Want hoe kunt u belasting besparen? En er zo voor zorgen dat u niet onnodig veel betaalt?

Ingewikkelde belastingzaken vertalen we continu naar concrete oplossingen en heldere adviezen waar u direct wat mee kunt.

Gratis AangiftCheck

Denkt u dat u geld laat liggen? En wilt u zekerheid over uw aangiftes? Op basis van No Cure No Pay beoordelen wij uw aangifte inkomstenbelasting over de afgelopen 3 jaar.

Halen wij er nog een fiscaal voordeel uit, dan delen wij dit voordeel samen. Behalen we geen voordeel? Dan betaalt u niets. Zo bent u er zeker van dat uw aangiftes correct zijn gedaan.

Afspraak maken?

Neem contact op met Jessie van de Velde. Bel (038) 331 24 62 of stuur een e-mail.

Hetty en Jan Meijer, eigenaren TTL Primadent

‘Na een boekenonderzoek bleek alles perfect geregeld te zijn’

Nooit meer het laatste nieuws en handige tips missen?

Ontvang het belangrijkste nieuws op financieel en organisatorisch gebied. Meld u aan voor de nieuwssignalen en mis geen actuele informatie en handige tips.

Ik ga akkoord met het privacybeleid en de verwerking van mijn gegevens
MIJN GILDE