Salarisadministratie

De salarisadministratie neemt elke maand veel tijd in beslag. Tijd die u liever besteedt aan uw bedrijf. Daarom nemen wij uw salarisadministratie uit handen. Volledig óf gedeeltelijk. Zo kunt u doen wat u het liefste doet: ondernemen.

U wilt dat uw personeelszaken goed geregeld zijn. En dat u er zelf zo min mogelijk omkijken naar heeft. Onze salarisadviseurs kennen de laatste wet- en regelgeving en zorgen voor een correcte en vlotte afhandeling van uw salarisadministratie. Loonstroken, arbeidsvoorwaarden, ontslagrecht en contracten… de specialisten van onze loonafdeling weten er alles van.

Altijd inzicht met Salaris Online

Met ons online salarissysteem Salaris Online heeft u altijd en overal inzicht in uw salarisadministratie. Dat is niet alleen efficiënt, het is ook uiterst veilig en flexibel.

U voert maandelijks zelf uw mutaties in, zoals gewerkte uren en gereden kilometers. Wij doen de rest. U kunt 24 uur per dag en waar en wanneer u maar wilt bij uw loonstroken, loonjournalen en aangifte loonheffingen. Ook kunt u eenvoudig de verlofregistratie bijhouden. Zo maken we het u zo makkelijk mogelijk.

Employee Self Service

Ook uw medewerkers hebben inzicht in hun personeelsdossier. In een beveiligde omgeving kunnen zij op elk moment van de dag hun salarisstroken, jaaropgaven en arbeidsovereenkomsten bekijken. Wel zo handig.

Afspraak maken?

Neem contact op met Jessie van de Velde. Bel (038) 331 24 62 of stuur een e-mail.

Personeelsadvies

Wat doet u als uw medewerker ziek is? Wat zijn de laatste ontwikkelingen op het gebied van het ontslagrecht? Met welke fiscale en juridische risico’s moet u rekening houden? Onze specialisten helpen u bij ieder personeelsvraagstuk.

We geven aan waar u op moet letten en stellen de arbeidsovereenkomsten voor u op. En heeft u een vraagstuk omtrent ziekteverzuim, (dis)functioneren of pensioen? Ook daarbij ondersteunen onze specialisten u.

Salvatore en Davide Scamacca, eigenaar Fratelli

‘We slapen niet veel, maar als we slapen, slapen we lekker’

Nooit meer het laatste nieuws en handige tips missen?

Ontvang het belangrijkste nieuws op financieel en organisatorisch gebied. Meld u aan voor de nieuwssignalen en mis geen actuele informatie en handige tips.

Ik ga akkoord met het privacybeleid en de verwerking van mijn gegevens
MIJN GILDE