‘Ze geven me het gevoel dat ik de grootste klant ben’

Installatiebedrijf Kagas is al ruim 35 jaar een begrip in de regio. Het bedrijf verzorgt onderhoudswerkzaamheden aan cv-ketels, installatiewerk en is specialist in duurzame oplossingen. Denk hierbij aan warmtepompen, zonnepanelen en zonneboilers. Zo’n 8 jaar geleden ging eigenaar Gerrit Juffer op zoek naar een nieuw accountantskantoor en koos voor een samenwerking met AccountantsGilde.

Bedrijfsnaam
Kagas

Referentie door
Gerrit Juffer, eigenaar

Gevestigd in
Kampen

Website
www.kagas.nl

“AccountantsGilde zit precies tussen de grote en kleine partijen in”, vertelt eigenaar Gerrit Juffer. “De grote partijen vind ik te log, maar een klein kantoor is in mijn beleving niet gespecialiseerd genoeg om ons vanuit verschillende disciplines te ondersteunen. AccountantsGilde zit daar heel mooi tussenin. Als ik ze nodig heb, staan ze voor me klaar.”

Nieuwe inzichten

Jan Hendriks is de relatiebeheerder en heeft regelmatig contact met Gerrit over hoe de zaken lopen. “Hij is integer en altijd zichzelf. Dat is fijn, zo weet je wat je aan hem hebt. Eerder zag ik een accountant altijd als een noodzakelijk kwaad. Ik denk vaak dat ik het zelf wel kan. Maar ik ben er inmiddels achter dat ik iemand nodig heb die zegt: ‘Gerrit, bekijk het eens op deze manier. Doe het eens zo. Focus daar en daar eens op.’ Dat is heel prettig.”

Ook Kagas heeft last gehad van de crisis. Maar het consumentenvertrouwen groeit en de markt trekt weer aan. “We moesten onze prijzen flink naar beneden halen, maar we hebben wel altijd geïnvesteerd in personeel. We wilden ons personeelsbestand zo groot mogelijk houden. En dat werpt nu zijn vruchten af. We hebben eigenlijk alweer nieuwe mensen nodig om de vraag aan te kunnen.”

Het gevoel van een klein kantoor

“Wat ik altijd zo bijzonder vind, is dat er zo’n 20 man bij AccountantsGilde werkt, maar dat het voelt alsof je met een klein, zeer flexibel kantoor te maken hebt. Je wordt altijd warm welkom geheten als je binnenstapt. Je begroet iedereen even, maakt een praatje. Ik heb daardoor het gevoel dat ik de grootste klant ben.”

Gerelateerde verhalen

Hetty en Jan Meijer, eigenaren TTL Primadent

‘Na een boeken-onderzoek bleek alles perfect geregeld’

Jan en Jan-Rein Boer, Fa. A. Boer & Zn

‘De adviesrol van een accountant is steeds belangrijker’

MIJN GILDE